< tilbage 14-09-2015 - 12:36

Sidste championatskvalifikation gav flotte placering til Katrinelund afkom

De Noir og Temptation afkom igen med i toppen

Frederiksværk Rideklub afholdt i weekenden C-stævne i dressur med den sidste kvalifikation i DRF's Championat.

 

I 5 års kvalifikation var den Årets Hoppe 2013 - Stigma e. Temptation (opdr. Lena Nyström) til start med Emma Ahlberg. Parret opnåede en flot 2. plads med 8,12 p. heraf 8,5 for trav 8,3 i kapacitet, 8,2 ofr galop samt 8 for skridt.

 

I 6 års kvalifikation var det den smukke og velgående Brünello e. De Noir (opdr. Richard Nielsen og Ib Kirk) som red sig til en flot sejr med 8,72 p. han blev belønnet for en særdeles dejlig trav, hvor han opnåede 9,4 samt 9 for kapacitet, 8,8 for skridt, 8,4 for galop og 8 for ridelighed. Brunellö blev flot fremvist af Michala Damm - Frydenberg. Brunello blev tidligere på året solgt fra Katrinelund og det er en stor glæde for os at se at denne fantastiske hest har fundet sig godt tilrette under sin nye rytter.

 

Øvrige resultater fra Frederiksværk.

 

LA2 var med deltagelse af Lurifax Hartvig e. Gribaldi med Kit Lotte Olsen i salden. Parret opnåede en flot 3. plads med 69,828 %.

 

 

Vi ønsker stort tillykke med de flotte stævneresultater og glæder os til at se de to ekvipager til mellemrunden sidste weekend i september.

<