< tilbage 28-08-2015 - 15:27

Guld - Sølv og Bronze til Katrinelund afkom

De Danske mesterskaber gav flotte resultater til afkom efter Katrinelunds hingste

Guld til De Noir søn og Bronze til Skovens Rafael datter ved de Danske Mesterskaber for Juniorer -
Og Sølv til De Noir søn ved de Danske Mesterskaber for Youngriders

Ringsted Sports Rideklub afholdt de Danske Mesterskaber for Juniorer og Youngriders i weekenden,og det med flotte resultater for afkom efter Katrinelunds hingste.

Med sejre i alle tre afdelinger ved de Danske Mesterskaber for juniorer og flot ridning blev Atnon e. De Noir / Akinos , opdrætter Niels Nielsen og r...ytter Victoria E.Valentin, Dansk Mester for Juniorer 2015.
I første afd. opnåede parret 74,784 %, i anden afd.73,974 % og med 76,275 % i Küren blev det en flot sejr og Guldmedalje med et samlet resultat på 225,033 % ,samt vinder af alle afdelinger.

Rafaella K e.Skovens Rafael / BH Hertug ,opdrætter Stald K v/ Lisbeth og Kristen Krog,og rytter Camilla S.T.Andersen blev Bronze medaljører med et samlet resultat på 213,814 % .
I første afd. opnåede parret 72,432 % og en anden plads, i anden afd. 72,184 % også her en anden plads,og i Küren blev det til en femte plads, men formåede alligevel at holde fast på Bronzen.

Sølv til De Noir søn ved de Danske Mesterskaber for Youngriders

Med et samlet resultat på 216,159% vandt Kano e.De Noir / Lebensmann, opdrætter Lasse Kallehauge og rytter Maja Andreasen Bronze efter tre ridt med tre tredje pladser.
I første afd. opnåede parret 70,395 %, i anden afd. 71,789 % og i tredje afd. flotte 73,976 % .

Stort tillykke til disse dygtige Juniorer og Youngrider, og til ejere og opdrættere med disse dejlige heste