< tilbage 25-01-2015 - 21:20

Succesfuld stævne for Katrinelund

Sydthy Rideklub afholdt i weekenden C-stævne i dressur med mange flotte resultater for Katrinelund

Allerede fredag lagde Mette Svare Ehlers ud med at placerer som nr. 3 i LA1 med Brunello e. De Noir. Den flotte ekvipage opnåede 68,333 %. I samme klasse blev endnu et De Noir afkom placeret, Holballes Deró e. De Noir med Katrine Seeberg Steffensen. Parret opnåede en 6. plads med 66,667 %.

Lørdag morgen fortsatte Mette i LA1 (THy møllen Cup) med at ride sig til flotte placeringer. Her vandt hun klassen med Langdyssegårds Nobli e. Fürst Grandios med 73,704 %. Hun blev efterfulgt på anden pladsen af Louise Hove med Things Rafelli e. Skovens Rafael med 72,963 %. Mette kunne igen indtage 3. pladsen med Brunello e. De Noir, som opnåede 72,778 %.

La2 blev ligeledes indtaget af Katrinelund afkom idet Things Rafelli e. Skovens Rafael med Louise Hove red sig til en sikker sejr med 71,724 %. Parret blev efterfulgt af Katrine Seeberg Steffensen med Holballes Deró e. De Noir med 69,828 %.

Mette Svare Ehlers vendte stærkt tilbage i La4, hvor hun indtog begge placeringer i klassen. Hun vandt med Svalegårds Terra e. Temptation med 66,176 %. Mens hun indtog anden pladsen med Ledon Attrup e. B. H. Don Schufro med 65,882 %.

Søndag morgen gjaldt det La1. Her var Mette til start med den store flotte skønhed Zodiac og parret opnåede flotte 73,148 %. I samme klasse var ogse De Noir datteren Vimogårdens Ricca Donna med Karen Marie Bruun. Parret opnåede en flot 3. plads med 69,074 %.

Dernæst var det tid for anden afdeling af Thy Møllen Cup. som blev afholdt i LA2. Her vandt Mette klassen med Brunello e. De Noir med 71,897 %. Hun blev efterfulgt at Things Rafelli e. Skovens Rafael med Louise Hove, som opnåede 70,172 %. Mette kunne med stor stolthed også indtage tredje pladsen med Langdyssegårds Nobli e. Fürst Grandios med 69,483 %.

Det samlede resultat for Thy Møllen Cup blev med Mette som vinder med Brunello med et samlet resultat på 144,675. Anden pladsen blev ligeledes indtaget af Mette med Langdyssegårds Nobli med 143,187. Mens tredje pladsen tilfaldt Louise Hove og Things Rafaelli med 143,135.

Næste klasse var LA4 og her må Katrinelund igen siges at sætte sit præg på klassen. Mette vandt klassen med Svalegårds Terra e. Temptation med 71,765 %. Tredje pladsen blev indtaget af Mia Bach Riis med Møllegårdens Hot Stuff e. B. H. Hotline med 67,206 %. Mette fulgte så efter på fjerde pladsen med Ledon Attrup e. B. H. Don Schufro med 66,765 %.

Søndag blev afsluttet med MB0. Hvor Kjeldgårdens Robin e. De Noir var til start med Malene Mira Petersen. Den flotte ekvipage opnåede en flot tredje plads med 68,077 %.

Vi ønsker stort tillykke til alle med de mange flotte resultater.