< tilbage 18-12-2014 - 21:29

Forbesigtigelserne veloverstået med flotte resultater

De to forbesigtigelser har leveret spændende hingsteaspiranter til Herning

Så har årets to forbesigtigelser sendt en flok hingsteaspiranter igennem nåleøjet til Herning og her ser man flere spændende Katrinelund afkom. Der har været afholdt to forbesigtigelser henholdsvis i Vallensbæk og på Vilhelmsborg. Det har været med stor spænding at vi i år har set frem til dette og det har absolut levet op til forventningerne.

I Vallensbæk fik Crelido en søn udtaget - kat. 107 Consensus e. Crelido / Cornetto / Royal Z I - opdrættet og ejet af Line Crista Gjærløv, Herlufmagle. Dette beviser kun at selv en herre oppe i alderen stadigvæk kan være med på avlssiden.

 

På Vilhelmsborg blev den største flok af hingste udtaget og her var Katrinelund også med i front. Årets Dressurbetonede hingsteføl 2012 - Tailormade Attraktion e. T. Attention / San Remo / Santini - Opdrættet og ejet af Tailormade Horses, Nykøbing Mors bliver der igen mulighed for at betragte idet han blev udtaget til Herning. Ligeledes fremstillede Katrinelund også Salut Halsnæs e. T. Temptation / De Noir / Andiamo. Opdrættet af Vibeke og Søren Juellund, Hobro og ejet af Kristin Andresen, Norge - han opnåede ligeledes udtagelse til Herning - Han er også vant til at være i rampelyset idet han blev udnævnt til Årets Dressurbetonede hingsteføl 2012 ved Katrinelunds Følchampionat. Endnu en Temptation søn gik igennem til Herning - det var kat. 279 - Gørtklintgårds Torrero e. Temptation / Sonny Boy /  Donnerschlag. Opdrættet af Jørgen Ravn, Holsted og ejet af Jens Erik Markussen, Middelfart.

Endnu to hingste bar Katrinelund præg idet kat. 256 - Jesti's Fûrst Ébano har Weltjunge til morfar ligesom kat. 293 har De Noir som morfar.

 

Vi glæder os meget til at se de unge hingste i Herning og ønsker dem held og lykke i fremtiden.

<