< tilbage 18-10-2014 - 02:15

Flotte placeringer til finalerne i championater

Championat for ungheste under DRF var med flotte placering til Katrinelund hestene

Fredag eftermiddag og aften var det tid til at afholdelse af finalerne i Championat for ungheste under DRF i dressur. Her havde Mette Svare Ehlers kvalificeret to heste og Lars Bækgaard havde en hest med i finalen.

Mette Svare Ehlers red den fire årige Die Nikita e. De Noir særedeles flot og hoppen fik vist sine store kvaliteter. Det gav parret 8,8 i skridt, trav og ridelighed samt 8,5 i kapacitet og 8,1 i galop. Dermed endte den elegante ekvipage med 8,6 p. og en flot 5. plads. Lars Bækgaard var til start på Dresscode e. Desperados. Desværre var hesten træt efter de mange indtryk af flere dage ved JBK og hesten fik desværre ikke vist alle sine kvaliteter. Parret opnåede 7,36 p. og en 16. plads - men alligevel et flot resultat at være med i finalen.

 

I 5 års klassen havde Mette den smukke og velgående bronzemedaljehoppe Svalegårds Terra e. Temptation med i finalen. Parret leverede et flot ridt. Men Terra blev desværre lidt spændt pga. larm fra tilskuerpladserne så det kostede parret et par øvelser som kunne have været lidt mere optimal. Men med Mette's rutine fik hun hurtigt hoppen afspændt og velfungerende - det sendte ekvipagen på en flot 5. plads med en samlet score på 8,44 p.

 

I 6 års klassen var Per SKjærbæk til start på Tailormade Ralph Lauren e. Skovens Rafael. En dejlig stor og velgående hest som leverede et flot program. Det blev også af dommerne honoreret med 8,38 p. og en flot 4. plads. Der var ligeledes lidt Katrinelund aspekt i klassens nr. 3 idet Prima Donna ( Årets Hoppe i Dansk Varmblod i 2012) har en mor som absolut er kendt på Katrinelund. Mor til Prima Donna er nemlig Antoinette e. Andiamo, som er født og opvokset på Katrinelund og mormor til Zodiac. Prima Donne opnåede med Daniel Bachmann Andersen 8,7 p.

 

Finalerne i springchampionatet blev afviklet fredag formiddag og her var der også lidt Katrinelund aspekt idet den fjerde bedste hest i 4 års klassen - Camixico e. Cabachon opnåede 8,1 p. med Rikke Vingborg i sadlen. På 19. pladsen var Bøgelys Latina e. Crelido med Charlotte Schreiber, som opnåede 7,6 men med et enkelt nedslag fik en samlet på 7,1 p.

I 5 års klassen var endnu en Crelido søn- Cayman med Sara Kroman Rosenlund, som opnåede 8,2 p. og placering som nr. 7.

 

Imellem champinatsfinalerne i spring og dressur blev der desuden tid til at afvikle U25-Grand Prix. Dette var selvfølgelig også med Katrinelund aspekt idet klassens nr. 2 var Nanna Skodborg Merrald med Weltliebe e. Weltjunge. /Andiamo. Parret opnåede 66,705 %.

 

Vi er meget glade og stolte over de mange flotte resultater og vil hermed gerne ønske et stort tillykke til ryttere, avlere og ejere med de mange flotte resultater.

<