< tilbage 28-08-2014 - 21:47

De Noir afkom klar til Eliteskuet

Eliteskuet nærmer sig med hastige skridt og endnu et Katrinelund afkom har meldt sin ankomst

I morgen fredag åbner staldenen for deltagerne ved årets Eliteskue og lørdag kan man se kampen mellem føl og 2 års hopper samt den meget spændende auktion, hvor flere afkom efter Katrinelunds hingste er at finde. Søndag går det løs for de 3 års og ældre hopper som er udtaget med håbet om at opnå en flot medalje.

 

Vi har fået en lille hilsen fra endnu en deltager til Eliteskuet, nemlig den smukke røde De Noir hoppe Netstutteriets Campari.

 

Netstutteriets Campari udtaget til Eliteskue

   
   

Vi var til sadelkåring i Dansk Varmblod d. 16/8 med Netstutteriets Campari e. De Noir.

 

Campari blev redet af Cathrine Dufour, og hun fik vist hende rigtigt flot. Campari fik karakteren 8,5 i skridt, 8,5 i trav, 8,5 i galop & 8,5 Ridelighed og kapacitet hos dommerne. Hos fremmedrytteren fik hun 8,5 i ridelighed og 8,0 i kapacitet og aflagde den bedste rideprøve "843" af alle fremstillede hopper. 

 

Campari´s eksteriør var der heller ikke noget at udsætte på,  hun blev kåret i RDH og gik fløj i holdet. Hun blev også udtaget til Eliteskuet på Vilhelmsborg.

Vi glæder os til at følge dem :-)

 

 

Mvh
Bo Brink

 

Vi kan kun sige at vi også glæder os til at se Camari sammen med de mange andre dejlige afkom efter vore hingste. Derudover er det jo også imponerende at møde de 11 afkom fra Thy og Mors som har opnået udtagelse til Eliteskuet. Heriblandt to fløjføl - Bedste 2 års hoppe i Hjallerup samt sadelkåringens bedste hoppe. Et imponerende resultat, hvor 9 af afkommene er efter Katrinelunds hingste.

 

Vi glæder os til nogle dejlige dage på Vilhelmsborg og håber at møde jer alle dernede.

<