< tilbage 11-08-2014 - 20:35

De Noir datter leverede bedste danske 6 års resultat i Verden

Lehmanns Lilo leverede flotte resultater i Verden i den forgange weekend

Der har netop været Unghest VM i Verden i den forgagne uge og det var med særdeles flotte resultater leveret af Katrinelunds afkom.

Allerede onsdag var den første kvalifikation til 5 års finalen for de bedste ungheste. Desværre måtte Skovens Rafael afkommet Revolution se sig placeret lige udenfor de 12 ekivpager som opnåede direkte adgang. Dermed måtte Revolution (opdr. af Lena Nystrøm) og Anna Svanberg en tur omkring trøstefinalen inden de kom til finalen. I trøstefinalen opnåede parret en flot 3. plads med 8,18 p. og bla. 9,4 for galop. Dermed opnåede parret afgang til finalen. I finalen var parret på en mere sikker kurs end man havde set de andre dage og red sig til 8,72 p. hvilket rakte til en flot 7. plads.

 

I 6 års kvalifikation var Lehmanns Lilo e. De Noir (opdr. Linda og Dennis Lehmann) og Stine Døssing til start. Parret opnåede 8,26 p. og desværre var det lige præcis ikke nok til en direkte adgang til finalen. I trøstefinalen leverede parret dog dagens bedste resultat og vandt med 8,56 p. Dermed var den flotte ekvipage klar til søndagens finale og her leverede de det bedste danske resultat med 8,56 p. og en flot 5. plads.

 

Stort tillykke med de flotte resultater - vi på Katrinelund er meget stolte over at afkom efter vores hingste er med i toppen af de bedste ungheste i Europa.

<