<

Så er ugens hestemekka veloverstået10-03-2019 - 20:14

Søndag er kåringsdagen og tid til opsummering

Katrinelund kan se tilbage på en særdeles tilfredstillende Hingstekåring.

Hingstene udenfor kåring (de ældre) har leveret nogle særdeles flotte ridt i såvel præsentationsklasserne, som de almindelig klasser. Quintet har, som en af de yngste i feltet i 1.35 cm klasser til Gallashowet ,vist stor og flot springning under Laila Pedersen, og har blandet sig i toppen.

Laila har også med stor succes, fremvist Svalegårds Gold Crelido (opdrættet af Lars Krabbe) og Casall SEM (opdrættet af Esben Pedersen) i præsentationsklasserne i springning. På dressursiden har vores nye berider Mette Riisager fremvist Freestyle og Olympus (opdrættet af Lisbeth B. Andersen)  i flotteste form.

Jan Møller  Christensen,Noagård havde taget turen fra Sjælland med såvel guldmedaljehingsten Hesselhøj Donkey Boy (opdrættet af Hesselhøj) og Romeo, for at fremvise dem i præsentationsklasserne i dressur. Begge hingste viste særdeles god form og ikke mindst høj talent og kapacitet til fremtiden. Romeo skulle også have været fremvist i lørdagens præsentationsklasse, men har desværre pådraget sig en hovbyld.Hesselhøj Donkey Boy dansede under Jan til Gallashowet i flotteste stil.

 

Casall SEM (opdrættet af Esben Pedersen) opnåede torsdag endelig kåring og blev i den forbindelse tildelt en flot sølvmedalje. Olympus (opdrættet af Lisbeth B. Andersen) blev i dag fremvist til præsentation under kåringen af Mette Riisager ,også han har opnået endelig kåring og blev tildelt en Bronzemedalje.

 

I 3-års holdet opnåede Duke e. Dimaggio / Sir Donnerhall I kåring og blev sidst på eftermiddagen indsynet til 14-dags testen, så han snart er klar til at betjene hopperne i sæsonen.

Hesselhøj Donkey Boy har med succes fremstillet hans første årgang til kåring og kan hermed bryste sig af, at han har to kårede hingste - Hesselhøj Downtown (opdrættet af Hesselhøj) og Ambjergs Delgadino (opdrættet af Malene Clausen). Også Floriscount fik en kåret hingst iform af Tophøjs Falcetto (opdrættet af Anette Nilausen og Niels Jørgen Johansen). Falcetto blev endvidere udnævnt til præmiehingst.

 

I Blue Hors Unghestechampionat var der også Katrinelund islæt i placeringerne, idet Søgaard's Bon Royal e. Bon Bravouer /De Noir (opdrættet af Fam. Søndergård) opnåede en flot 3. plads med hans rytter Camilla Ahlers Pedersen. Det var en særdeles begejstret testrytter Patrick Kittel der afprøvede Bon Royal, og tildelt ham 9 for ridelighed og 9,5 for kapacitet. På 5. pladsen kom Floriscountdatteren Tophøjs Florentina (opdrættet af Anette Nilausen og Niels Jørgen Johansen) Hun blev af testrytter tildelt 9 for ridelighed og 10 for kapacitet. På en 18. plads kom Michael Søgaard med F. A. High Five e. Bon Bravour (opdrættet af Frank Evald og Anja L. Eskesen), som opnåede en total på 786 point.

 

Mange folk har været forbi såvel stalden, som standen til en lille snak, og ikke mindst for at hilse på hingstene - vi takker mange gange for alle de dejlige besøg - det er aboslut noget vi ser frem til hvert år.

 

Vi siger tusind tak for et fantastisk Herning og håber at vi ser jer alle til Åbent Hus d. 27. april 2019 kl. 14.00

 

Foto: Kalhave Foto<